ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Πέμπτη, 8 Ιουλίου 2010

Η ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΟΥΤΕ ..ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ!!ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ !!!!ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣΕίμαι χριστιανός, ως εκ τούτου δεν δύναμαι να είμαι Έλλην!» Γεννάδιος Σχολάριος
Η ακρόπολη καταστράφηκε από τον χριστιανισμό.

Είναι ΙΕΡΟΣ βράχος και όχι το Athens Mall που προσελκύει τουρίστες και κάθε λογής αργόσχολους


Πιστοί άλλων θρησκειών, πλην των ελλήνων εθνικών, παγανιστών κλπ δεν έχουν δικαίωμα ούτε στο στόμα τους να την πιάνουν.


Είναι ΣΥΜΒΟΛΟ πολιτισμού και ανάτασης του πνεύματος και της λογικής-φυσικης θεώρησης των πραγμάτων.


ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΚΡΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΚΟΣΜΟΘΕΩΡΗΣΗΣ γι αυτό και το πολέμησαν , το πολεμούν και θα το πολεμούν με λύσσα οι σκοταδιστές ρασοφόροι.


Στο βραχώδη λόφο της Ακρόπολης, που δεσπόζει στο κέντρο της σύγχρονης Αθήνας, βρισκόταν το σπουδαιότερο και μεγαλοπρεπέστερο ιερό της αρχαίας πόλης, αφιερωμένο, κατά κύριο λόγο, στην προστάτιδα θεά της, την Αθηνά. Με τον ιερό αυτό χώρο σχετίζονται οι σημαντικότεροι μύθοι της αρχαίας Αθήνας, οι μεγάλες θρησκευτικές εορτές, οι παλαιότερες λατρείες της πόλης αλλά και ορισμένα από τα καθοριστικά για την ιστορία της γεγονότα.


Κύριοι σκοταδόψυχοι ρασοφόροι ...;


-μόνο για το μεσαίωνα μπορείτε να υπερηφανεύεστε


-κ α μ ί α πρόοδος δεν σημειώθηκε και σε κανένα τομέα (τεχνών, πολιτισμού, δημοκρατίας κλπ κλπ κλπ)


- χιλιάδες χρόνια καταστρέφετε με μανία όλα τα μνημεία και ιερά των αρχαίων Ελλήνων προγόνων μας και στη θέση τους χτίσατε τις άθλιες εκκλησίες σας. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ αφήστε ήσυχη την ακρόπολη .


-χιλιάδες χρόνια παραχαράσσετε την ιστορία αυτού του τόπου.


- χιλιάδες χρόνια στραγγίζετε τον πλούτο αυτού του τόπου (από ανθέλληνες βυζαντινούς μέχρι χρυσόβουλα και Εφραίμ).


-για να λέτε το «κυρ-ελέησον» επιδοτείστε με ένα σκασμό λεφτά από τον κρατικό προϋπολογισμό, άσπρα και μαύρα (βλ. απόρρητο έγγραφο ΥΠΕΞ) ακόμα και αυτές τις δύσκολες ώρες.

ΕΡΧΕΤΑΙ η ώρα της κρίσης- και θα είμαστε εμείς , οι ΕΛΛΗΝΕΣ, αυτοί που θα σας κρίνουν


-- για τα εγκλήματα στην ιστορία και τον πολιτισμό


--για τον κλεμμένο πλούτο αυτού του τόπου(φυσικό και πνευματικό)


Θα πληρώνετε είσοδο για να θαυμάσετε τις εκκλησιές σας (πως καταντήσατε τη λέξη!), όπως πληρώναμε κι εμείς τόσα χρόνια για την δική μας ακρόπολη και άλλους ναούς


Ετοιμαστείτε να λογοδοτήσετε στο δικό μας δικαστήριο. Δεν θα σας βασανίσουμε - αποκεφαλίσουμε - κάψουμε όπως κάνατε εσείς. Ευτυχώς είμαστε πιο πολιτισμένοι και μάλλον η ποινή θα είναι μπάνιο με σαπούνι και καθημερινό τρέξιμο στα στάδια μέχρι να πέσουν τα πατσοκοίλια σας και να αποκτήσετε σώμα «Κούρου» .Ίσως τότε να βγάλετε και καμιά γκόμενα της προκοπής και σταματήσετε να ασελγείτε στα κορμάκια δεκάχρονων κοριτσιών και αγοριών.


ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗΗ Ακρόπολις ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ...ούτε ενοικιάζεται...!!!!!!
«Είμαι χριστιανός, ως εκ τούτου δεν δύναμαι να είμαι Έλλην!» Γεννάδιος Σχολάριος                        Η Ακρόπολις ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ...ούτε ενοικιάζεται...!!!!!! πηγηZoe Dimitropoulou


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου