ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Παρασκευή, 16 Ιουλίου 2010

Αφού δεν θηλάζουν, γιατί έχουν ρώγες;

  Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ο άνθρωπος, όσο κι αν εξελιχθεί με την βοήθεια του μυαλού του, είναι ένα θηλαστικό ον. Συνεπώς είναι φτιαγμένος ώστε να μπορεί να ταίζει τα μικρά του με γάλα. Οι ρώγες παίζουν ακριβώς αυτόν τον ρόλο: από αυτές βγαίνει το γάλα που υπάρχει στους μαστικούς αδένες.

  Το εύλογο ερώτημα είναι "αφού ο Θεός μας έδωσε όλα τα όργανα του σώματός μας για έναν συγκεκριμένο λόγο, τότε γιατί οι άντρες έχουν ρώγες αφού δεν τους χρησιμεύουν σε τίποτα;". Η απάντηση μπορεί να μην χαροποιήσει πολύ το αντρικό φύλο.
  Όλα τα ανθρώπινα όντα, αρσενικά και θηλυκά, ξεκινάμε την ζωή  στην κοιλιά της μαμάς μας, με θηλυκά χαρακτηριστικά! Μέχρι την έκτη εβδομάδα της κύησης, αγόρια και κορίτσια ακολουθούν ένα θηλυκό πρότυπο ανάπτυξης. Στα πλαίσια αυτού του προτύπου, σχηματίζονται οι θηλές. Από εκεί κι έπειτα εισβάλλει το αρσενικό χρωμόσωμα και δημιουργεί το αρσενικό έμβρυο, δινοντάς του τα αρσενικά πλέον χαρακτηριστικά. Οι ρώγες όμως που έχουν  ήδη αναπτυχθεί, παραμένουν για πάντα στο αντρικό σώμα.
πηγη 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου