ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Τρίτη, 13 Ιουλίου 2010

Κλειστές κλινικές, απουσία υλικού και προνομιακές μετατάξεις... στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.Τριτοκοσμικές είναι πλέον οι συνθήκες στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, με την κατάσταση καθημερινά να γίνεται χειρότερη.

Τρεις κλινικές, νευραλγικής σημασίας, ουσιαστικά έχουν τεθεί εκτός λειτουργίας, καθώς τακτικά χειρουργεία έχουν πάψει να εκτελούνται. Πρόκειται για την αγγειοχειρουργική, την λαπαροσκοπική και την ορθοπεδική, την καλύτερη ίσως της Ελλάδας. Υλικά καθημερινής χρήσης έχουν μετατραπεί σε είδη πολυτελείας και όπως εκτιμούν οι εργαζόμενοι το επόμενο διάστημα τα...

προβλήματα θα αυξηθούν ακόμη περισσότερο.
Το νοσοκομείο δεν έχει ξαναζήσει ποτέ τέτοια κατάσταση, σημειώνουν γιατροί που υπηρετούν χρόνια, και βρίσκονται το διάστημα αυτό να έχουν σηκώσει στην κυριολεξία τα χέρια, καθώς αδυνατούν να προσφέρουν υπηρεσίας υγείας. Πέραν των προβλημάτων αυτών, το τελευταίο διάστημα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, μεθοδεύεται ένα νέο κύμα μετατάξεων, την στιγμή μάλιστα που το Υπουργείο προσπαθεί να επιστρέψουν στις θέσεις τους όσοι είχαν μεταταχθεί κατά το παρελθόν.

Σύμφωνα με το σωματείο εργαζομένων, νοσηλευτές και άλλοι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο, έχουν κινήσει τις διαδικασίες για να μεταταχθούν σε υγειονομικές επιτροπές της Νομαρχίας. Ο σύλλογος ζητά από την Γενική Γραμματέα της Περιφέρειας Ηπείρου να μην υπογράψει τις μετατάξεις αυτές ώστε να μην αποδυναμωθεί ακόμη περισσότερο το Νοσοκομείο.


Πηγή Epirus post   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου