ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Πέμπτη, 1 Ιουλίου 2010

Η ΒΑΘΥΠΛΟΥΤΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΤΗΣ ..ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ?? ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΡΕΕΕΕΕΕ!!!Πήρε σύνταξη η κυρία Αποστολάκη από την Ολυμπιακή;..

Από χτες κυκλοφοράει στο διαδίκτυο η παρακάτω είδηση,η οποία δεν έχει ειπωθεί από κανένα ΜΜΕ.


Αν αληθεύει τότε πρέπει όλοι μας να πάρουμε τα βουνά,να εγκαταλείψουμε αυτή τη χώρα που έπεσε σε χέρια αχαΐρευτων!Πότε βρε Μιλένα δούλεψες στη Ολυμπιακή;Στα μέσα και στα έξω του Σοσιαλιστικού μας κόμματος δεν ήσουνα όλα αυτά τα χρόνια;Συνταξιούχος της Ολυμπιακής και η Μιλένα


Τέτοια ξελιγωμένη γενιά ανθρώπων δεν έχει ξαναπεράσει από την ελληνική ιστορία. Αφού έφαγαν το καταπέτασμα και μας φέσωσαν για διακόσια χρόνια να δείτε που στο τέλος θα φάνε κι εμάς ...; Ο λόγος για την τέως υπουργό του Σημίτη και «ιδιαιτέρα» γραμματέα του «σιδερένιου» μακαρίτη Ανδρέα Παπανδρέου, Μιλένα Αποστολάκη. Η κυρία Αποστολάκη βγαίνει στην σύνταξη πρόωρα στην Ολυμπιακή, με τον νόμο που έφτιαξε η ΝΔ και που τροποποίησε πρόσφατα ο κολλητός της υπουργός, «Βασιλάκης Καΐλας», κατά κόσμον Λοβέρδος.


Η σύνταξη της εκτιμάται ότι θα φτάνει τα 2.500 ευρώ, με 21 χρόνια «υπηρεσίας» στην Ο.Α. Εμείς, όλοι οι υπόλοιποι, με 40 χρόνια υπηρεσίας θα παίρνουμε - αν ποτέ πάρουμε - 850 ευρώ. Τέτοια είναι η λιγούρα της, που θα πίεζε συνεχώς τον Λοβέρδο να «τακτοποιήσει» τους συμβασιούχους της Ολυμπιακής όσο πιο γρήγορα γίνεται.


Το σχετικό νομοσχέδιο, βέβαια, το συνέταξε ο νεοφιλελεύθερος Χατζηγάκης, ο οποίος, στα πλαίσια του πνεύματος του «νεοφιλελευθερισμού», έκρινε ότι πρέπει να ονομάζονται συνταξιούχοι των 2500 ευρώ, εργαζόμενοι που μετά βίας έχουν πατήσει τα σαράντα τους.


Για όλα αυτά το ΔΝΤ φταίει ή τα λαμόγια που μας κυβέρνησαν μαζί με τους βολεμένους χειροκροτητές τους, που έχουν τώρα το θράσος να κατεβαίνουν και στους δρόμους και να τους κλείνουν για να υπερασπιστούν τα «κεκτημένα» τους;


Αλλά βέβαια, όπως πολύ σωστά κάποιος είχε πει: Ό,τι είναι νόμιμο είναι και ηθικό ...;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου