ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Δευτέρα, 26 Ιουλίου 2010

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΒΑΝΔΗ -ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ .. ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ!!!ΠΛΗΡΩΝΕ ΜΑΛΑΚΑ ΕΣΥ

Οι προκλήσεις δεν έχουν τέλος: Συναυλία Βανδή-Κοκκίνου υπό την αιγίδα της... Βουλής!Σάλο έχει προκαλέσει η είδηση πως υπό την Αιγίδα της Βουλής η Δέσποινα Βανδή και η Έλλη Κοκκίνου εγκαινιάζουν με μια συναυλία τους το Φεστιβάλ της Σύμης την Κυριακή 25 Ιουλίου.Όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ της εφημερίδας ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ η συναυλία πρόκειται να πραγματοποιηθεί με χρηματοδότηση από το ΥΠΕΞ και τον υφυπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού Γιώργο Νικητιάδη


Για την «επίσημη πρεμιέρα» όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται η αυριανή βραδιά, έχουν τυπωθεί και προσκλήσεις στο τέλος των οποίων αναγράφεται ξεκάθαρα: «Τελεί υπό την αιγίδα της Βουλής των Ελλήνων».


Την εκδήλωση θα παρουσιάσει ο δημοσιογράφος Αλέξης Κωστάλας ενώ στο πρόγραμμα ανακοινώνεται πως πλην των δύο κυριών συναυλία στο νησί θα παραχωρήσει και ο Νίνο, στις 14 Αυγούστου.


Το «πανηγυράκι» θα κοστίσει στον ελληνικό λαό ουκ ολίγα αφού μόνο η αμοιβή των δύο τραγουδιστριών θα ανέλθει σε 45 χιλιάδες ευρώ.


Αξίζει να σημειωθεί, πως ο πρόεδρος της Βουλής Φίλιππος Πετσάλνικος υποστηρίζει πως δε γνώριζε τίποτα για την εν λόγω χορηγία τη στιγμή που οι διοργανωτές αναφέρουν πως η Βουλή αποτελεί μεγάλο χορηγό του Φεστιβάλ καθώς πέρσι είχαν συμβάλει οικονομικά με το ποσό των 30,000ευρώ.


Όπως μάλιστα αναφέρεται στο δημοσίευμα της εφημερίδα, πλην της Βουλής χορηγίες έχουν προσφέρει Υπουργεία και ΔΕΚΟ.


Ποσά-χορηγίες έχουν προσφέρει ο ΟΤΕ (5000ευρώ), τα duty free (3000ευρώ), ο ΟΠΑΠ, το Υπουργείο Εξωτερικών αλλά και το Υπουργείο Πολιτισμού.


Πάντως, ο υφυπουργός του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού, Γιώργος Νικητιάδης, μιλώντας σήμερα στην εκπομπή «Σαββατοκύριακο» της ΝΕΤ, έκανε λόγο για λάθος πληροφόρηση.


«Ούτε έχω ιδέα, ούτε ήξερα, ούτε υπεγράφη ποτέ έγγραφο τέτοιο από το υπουργείο Πολιτισμού», διευκρίνισε και συμπλήρωσε πως πλέον για να δοθεί κάποια επιχορήγηση από το υπουργείο ο φορέας πρέπει να δηλωθεί στο διαδίκτυο και να αποδείξει τι εκδήλωση θα διοργανώσει.


Να συμπληρώσουμε σε αυτό το σημείο πως φυσικά, το φεστιβάλ Σύμης δε διοργανώνεται για πρώτη φορά. Τις περασμένες όμως χρονιές οι αρμόδιοι διοργανωτές φρόντιζαν να δώσουν έναν τόνο παραπάνω ποιότητας και cult αλλά μάλλον φέτος επέλεξαν κάτι πιο hot και «τσιμπημένο» οικονομικά ίσως και για τουριστικούς λόγους ...;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου