ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Τρίτη, 27 Ιουλίου 2010

Εφοριακοί που ξεχάστηκαν

Οι διασταυρώσεις στοιχείων της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων του υπουργείου Οικονομικών, αποκάλυψε το αδιανόητο. Πάνω από 200 εφοριακοί δεν είχαν υποβάλλει φορολογική δήλωση, για τρία χρόνια. Διεξάγεται έρευνα
Αποκάλυψη σοκ με δεκάδες εφοριακούς να μην έχουν υποβάλλει φορολογική δήλωση τα τελευταία τρία  χρόνια.
Ούτε ένας ούτε δύο αλλά 224 εφοριακοί πιάστηκαν μετά από εξονυχιστικούς ελέγχους του κέντρου πληροφορικής του υπουργείου Οικονομικών να μην έχουν υποβάλλει φορολογική δήλωση από το 2007 μέχρι και σήμερα ενώ κανείς δε γνωρίζει εάν εξακολουθούσαν να πράττουν το ίδιο και πριν το 2007.
Η μαύρη λίστα που εστάλη σε όλους τους οικονομικούς επιθεωρητές, περιέχει αναλυτικά τα ονόματα των εφοριακών καθώς επίσης και την εφορία στην οποία εργάζονται, ενώ ανάμεσά τους είναι και ελεγκτές του υπουργείου Οικονομικών, επόπτες, μέχρι και συνδικαλιστές.
Όλες οι περιπτώσεις θα ελεγχθούν κατά προτεραιότητα  και αν έχουν διαπραχθεί πειθαρχικά παραπτώματα θα ακολουθήσει ένορκη διοικητική εξέταση. Μάλιστα, το ΥΠΟΙΚ με έγγραφο που κατονομάζει ως "εξαιρετικά επείγον" ζητά να ενημερωθεί άμεσα ώστε να διαπιστωθεί για ποιο λόγο οι εκατοντάδες αυτοί εφοριακοί απέφευγαν να υποβάλουν δηλώσεις εισοδήματος, την ώρα που έπαιρναν δηλώσεις από χιλιάδες φορολογούμενους.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ανάμεσά στους 224 αυτούς εφοριακούς βρίσκονται και, περίπου, 60 για τους οποίους δεν έχει γίνει εκκαθάριση των δηλώσεων που έκαναν, οι οποίες παρέμεναν στα γραφεία κάποιων, πιθανώς διευθυντών, ώστε να αποφύγουν να πληρώσουν φόρους, ενώ αρκετοί κάνουν λόγο και για εφοριακούς οι οποίοι ήθελαν να αποφύγουν με τον τρόπο αυτό να ελεγχθεί το πόθεν έσχες τους, λόγω της μεγάλης περιουσίας τους.
πηγη 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου