ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Πέμπτη, 8 Ιουλίου 2010

ΠΟΙΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ "ΚΛΕΙΣΟΥΝ" ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ???? ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ !!!

Είναι δύσκολο να σκεφτεί κάποιος, αν υπάρχει άνθρωπος που να έχει υπονομεύσει περισσότερο τις ελευθερίες των Αμερικανών όσο ο Joseph Lieberman(Εβραίος στην καταγωγή).


Απο όταν έγινε η επίθεση στους Δίδυμους Πύργους(Σ.Σ: Όπως αποδείχτηκε απο ανεξάρτητους ερευνητές η 9/11 ήταν σχεδιασμένη απο την Μοσάντ), ο ανεξάρτητος γερουσιαστής απο το Κονέκτικατ έχει εισαγάγει μια σειρά απο νομοθεσίες στο όνομα του «πολέμου ενάντια στην τρομοκρατία», οι οποίες έχουν διαβρώσει τα συνταγματικά δικαιώματα.
Lieberman.
Σύμφωνα με τον νέο νόμο που πρότεινε ο Λίμπερμαν πρόσφατα στην Γερουσία, ολόκληρο το παγκόσμιο διαδίκτυο πρόκειται να χαρακτηριστεί ως «εθνικό κεφάλαιο» των ΗΠΑ. Αν το Κογκρέσο περάσει το νόμο αυτό, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ θα έχει την δύναμη να «σκοτώσει» το διαδίκτυο εξαιτίας μιας «εθνικής έκτακτης κυβερνο-απειλής». Οι υποστηρικτές της νομοθεσίας λένε οτι είναι αναγκαία για να αποτρέψει μια επίθεση όπως η 9/11 στον κυβερνοχώρο.
Η «ανησηχία» του Λίμπερμαν για το διαδίκτυο δεν είναι νέα. Η United States Senate Committee on Homeland Security and Governmental Affairs, της οποίας ο Λίμπερμαν είναι πρόεδρος, δημοσίευσε μια αναφορά το 2008 με τίτλο «Βίαιος Ισλαμικός Εξτρεμισμός, Το Διαδίκτυο και η Τρομοκρατική Απειλή». Η αναφορά έλεγε οτι ομάδες τρομοκρατών όπως η Αλ Κάϊντα χρησιμοποιούν το ίντερνετ για να στρατολογήσουν νέα μέλη μέσω προπαγάνδας και να επικοινωνούν μεταξύ τους.
Αμέσως μετά την δημοσίευση της αναφοράς, ο Λίμπερμαν ζήτησε στην Google, την μητρική εταιρεία του You Tube, «να αφαιρέσει άμεσα οποιοδήποτε περιεχόμενο είχε δημιουργηθεί απο ισλαμιστικές τρομοκρατικές οργανώσεις». Αυτό ακούγεται λογικό. Ομως ο Λίμπερμαν θεωρεί ως τρομοκρατικές οργανώσεις την Χαμάς, την Χεζμπολά, ακόμη και τους Φρουρούς της Επανάστασης του Ιράν!
Είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό το γεγονός οτι οι απόψεις του Λίμπερμαν σχετικά με το τι είναι τρομοκρατία είναι ταυτόσημες με αυτές του Ισραήλ. Μάλιστα ο Mark Vogel, πρόεδρος του μεγαλύτερου φιλο-ισραηλινού Πολιτικού Οργανισμού στην Αμερική(PAC) είχε πεί για τον Λίμπερμαν: «Ο Τζό Λίμπερμαν, είναι σίγουρα ο Νο1 υποστηρικτής του Ισραήλ στο Κογκρέσο.
Δεν υπάρχει κανένας που να αγωνίζεται περισσότερο για το συμφέρον του Ισραήλ απο τον Λίμπερμαν».
Ο Λίμπερμαν όμως έχει ανταμοιφθεί πάρα πολύ καλά για τον πατριωτισμό που δείχνει υπέρ μιας άλλης χώρας απο αυτήν που εκλέγεται. Πριν απο 6 χρόνια ήταν ο πρώτος πολιτικός σε επιχορηγήσεις απο το Ισραηλινό λόμπι στις ΗΠΑ με $1,226,956.
Γιατί ανησυχεί όμως ο Λίμπερμαν τόσο πολύ για το διαδίκτυο; Μήπως γιατί αφήνει τον απλό Αμερικανό να έχει πρόσβαση σε στοιχεία που αποκαλύπτουν ακριβώς τις «φιλικές» του σχέσεις με το Ισραήλ, τις οποίες αποκρύπτουν τα μεγάλα ΜΜΕ που είναι φιλο-ισραηλινά;

Αν οι ΗΠΑ μοιάζουν ολοένα και περισσότερο με «αστυνομικό κράτος», αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στον γερουσιαστή


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου