ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Κυριακή, 4 Ιουλίου 2010

ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΤΟΝ ΝΑΖΩΡΑΙΟ !!

ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣΤον  αιώνα της εμφάνισης του Ιησού κυριαρχεί στο Ισραήλ η θεοκρατία και η  υστερική θρησκοληψία των Εβραίων.Κάτω από αυτές τις συνθήκες εμφανίζεται ο αρχάγγελος του θεού  των Εβραίων και αναγγέλλει στην Μαριάμ πως θα γεννήσει τον σωτήρα του λαού!!Σφάζονται τα βρέφη και γίνεται κλαυθμός και οδυρμός.Οι μάγοι παίρνουν σήματα από τους ουρανούς και έρχονται από τα βάθη της Ανατολής να τον προσκυνήσουν κουβαλώντας δώρα.Το άστρο τους ακολουθεί να μην χάσουν το δρόμο ανοίγουν οι ουρανοί και μαζεύεται πλήθος, άγγελοι, βοσκοί ,προσκυνητές!!Και όταν το παιδί σαραντίζει το πάνε για την εβραϊκή ευχή!!Και εκεί ο Συμεών λέει το περίφημο Νυν απολύεις μια και αξιώθηκε να δει τον σωτήρα του Εβραϊκού λαού!!Δηλαδή αν δεν ερχόταν ο Ιησούς ακόμα θα ζούσε!!
Το επίσημο ιερατείο όπως και ο θρησκόληπτος λαός δεν γνωρίζει τίποτα!!Ούτε από τους ουρανούς που ανοίξανε ,ούτε από τους ουράνιους,ούτε και από τους γήινους αγγελιοφόρους??Αφήσανε έναν κοτζάμ Μεσσία στο έλεος της μαραγκουδικής  του Ιωσήφ??Δεν θα έπρεπε το ιερατείο να αναλάβει  και να τον προετοιμάσει για τον ρόλο που τον προόριζε ο Θεός τους??Τον αφήνει έναν μικρο ξυπόλυτο να τρέχει από τα οχτώ του χρόνια για τα μεροκάματα που έτρεχε ο Ιωσήφ σαν παραγιός για να μαθαίνει την τέχνη του μαραγκού ?Ας δεχτούμε ότι το  ιερατείο αδιαφόρησε,η κοινή γνώμη έπαθε αμνησία??Τι λέει ο εβραϊκός λαός κατά τας Γραφάς όταν τον ακούνε να κηρύσσει.Καλέ αυτός δεν είναι ο γιος του μαραγκού??Καλέ που τα έμαθε τα γράμματα αυτός? Και το πιο ακραίο εμείς δεν γεννηθήκαμε από πορνεία!!(Ιωαννη κεφ.5 41) Είπε ποτε κανείς ότι είναι αυτός που έκανε για χάρη του τις σφαγές ο Ηρώδης?Είπε κανείς ότι είναι αυτός που γεννήθηκε από κρίνο και άνοιξαν οι ουρανοί κατά την γέννησή του??Γιατί κανένας συμπολίτης του δεν πίστεψε σ' αυτόν ?Σύμφωνα πάντα με τας γραφάς όταν πέθανε ο Ιησούς άνοιξαν και πάλι οι ουρανοί και ακούστηκε η φωνή του Θεού  των Εβραίων αυτός είναι ο γιος μου!!Αναστήθηκαν νεκροί ,άνοιξε η γη από σεισμούς και κανένας Εβραίος δεν κατάλαβε τίποτα!!Τελικά όπως φαίνεται οι θρησκόληπτοι Εβραίοι και το θεοκρατικό ιερατείο έπαθαν μαζική κώφωση και αποφάσισαν να παρακουόσουν τις εντολές του Θεού  τους!!Τα συμπεράσματα δικά σας!!

2 σχόλια:

  1. αγαπητέ φίλε. Η ανάρτηση αυτή θα έλεγε κανείς πως αντι για ενημέρωση των αγνωστών σου, φανερώνει μεγάλη έλλειψη γνώσεων για σένα. Κάποιος θεολόγος ή έστω διαβασμένος χριστιανός θα μπορούσε να σου απαντήσει σε όλα τα ερωτήμα που έχεις. ¨Ομως αντί να μαζέψεις τα ερωτήματά σου σε μία άναρτηση(για την οποία έχεις ευθύνη για το τί διαβάζει ο κόσμος)καλό θα ήταν να τα μαζεψεις σε μία κόλλα χαρτί και να ρωτήσεις κάποιον που μπορεί να γνωρίζει.
    να είσαι καλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. EΣΥ ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟς ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΟΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή