ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Τρίτη, 6 Ιουλίου 2010

Σπασμοί σε παιδιά από εμβόλιο γρίπης

Σπασμοί σε παιδιά από εμβόλιο γρίπηςΤα εμβόλια της γρίπης έχουν προκαλέσει απειλητικούς για τη ζωή σπασμούς σε 57 παιδιά, αναφέρει το Αυστραλέζικο περιοδικό "The Age". Τα εμβόλια γρίπης δίνονται σε παιδιά κάτω των πέντε σαν "προστασία" από την εποχιακή γρίπη, αλλά μετά την λήψη τους πολλά παιδιά άρχισαν να έχουν σπασμούς. Οι έρευνες αποκάλυψαν ότι δεν υπάρχει ποιοτικό πρόβλημα με κάποια συγκεκριμένη παρτίδα των εμβολίων. Με άλλα λόγια, όλα περνούν τον ποιοτικό έλεγχο επομένως οι σπασμοί προκαλούνται από κάτι που περιέχεται σκόπιμα στα εμβόλια, όχι από κάποιο λανθασμένο χημικό μολυσματικό παράγοντα.
Αυτό, φυσικά, μπερδεύει τους συμβατικούς γιατρούς, τους οποίους έχουν πληροφορήσει ότι τα εμβόλια είναι εντελώς ασφαλή και δεν θα μπορούσαν ποτέ να βλάψουν κανέναν. Έτσι, όχι μόνο δεν κάνουν προσπάθειες να βρουν τι περιλαμβάνουν τα εμβόλια που προκαλεί σπασμούς στα παιδιά, αλλά εμμένουν σε αυτά και μάλιστα συνιστούν τη χρήση τους από ακόμα περισσότερους ανθρώπους.
Ο Alan Hampson, πρόεδρος της Ειδικής Ομάδας για την Γρίπη στην Αυστραλία "...συμβούλεψε τους υγιείς νέους που ήθελαν να κάνουν το εμβόλιο της γρίπης, να κάνουν εκείνο της γρίπη των χοίρων" αναφέρει το περιοδικό. Δεν υπάρχει κανένα πραγματικό στοιχείο στον κόσμο το οποίο έχει τη δυνατότητα να αλλάξει τον -μυθολογικής διάστασης- ασφυκτικό έλεγχο που έχουν τα εμβόλια στο μυαλό των κλασσικών ιατρών. Ακόμα κι αν τα παιδιά αρχίσουν να πέφτουν στο πάτωμα μπροστά τους, θα συνεχίσουν να επιβάλλουν τα εμβόλια σε ακόμα περισσότερα παιδιά. Η παραίσθηση της αποτελεσματικότητας των εμβολίων!
Τα εμβόλια είναι βασισμένα σε μια επιστημονικοφανή μυθολογία ευρέως αποδεκτή από αφελείς παθολόγους και επιστήμονες που απλά πιστεύουν εκείνο που τους λένε και όχι εκείνο που είναι πραγματικό.
Αυτή η μυθολογία είναι βασισμένη στην πεποίθηση ότι η έγχυση μιας ξένης ύλης στο ανθρώπινο σώμα θα αναγκάσει το ανοσοποιητικό σύστημα να αντιδράσει στο αποδυναμωμένο ξένο σώμα δημιουργώντας αντισώματα που θα βοηθήσουν να αποφευχθούν μελλοντικές μολύνσεις. Αυτή η εξήγηση, εντούτοις, είναι καθαρή μυθολογία. Στην πραγματικότητα ένα ανοσοποιητικό σύστημα μπορεί να προσαρμόσει την άμυνά του όταν τρέφεται αρκετά με βιταμίνη D. Και εάν ο ασθενής έχει αρκετή βιταμίνη D δεν χρειάζεται κανένα εμβόλιο, επειδή η βιταμίνη τον προστατεύει από την εποχιακή γρίπη.
Επομένως, τα εμβόλια "δουλεύουν" μόνο σε εκείνους που δεν τα χρειάζονται. Εκείνοι που έχουν χαμηλή προστασία ενάντια στη γρίπη λόγω ανεπάρκειας της βιταμίνης D έχουν επίσης πιο αδύναμη αντίδραση του ανοσοποιητικού στα εμβόλια. Τα εμβόλια, με άλλα λόγια, δεν λειτουργούν σε αυτούς.
Τα παιδιά με ιδιαίτερα αδύναμο νευρολογικό σύστημα είναι εξαιρετικά ευαίσθητα σε νευρολογική ζημιά από τα εμβόλια. Αυτή η ζημιά μπορεί να έχει τη μορφή κώματος, σπασμών, αυτισμού ή μερικής παράλυσης. Κάποια παιδιά σε μικρό χρονικό διάστημα μετά το εμβόλιο βρίσκονται σε αναπηρικές καρέκλες, ανίκανα να περπατήσουν ακόμα κι αν πριν το εμβόλιο ήταν πολύ καλοί αθλητές.
Εάν είστε γονέας, μην εκθέσετε τα παιδιά σας στα εμβόλια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου