ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Τρίτη, 27 Ιουλίου 2010

ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ Γ' ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΜΕ ΤΑ ΙΜΙΑ! ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΜΠΛΟΓΚΕΡΣ ΗΤΤΑ ΤΩΝ Μ.Μ.Ε!!

 Σχόλιο Απολλώνιου:Να γιατί δεν θέλουν τα μπλογκς τα Μ.Μ.Ε!!Το σκάνδαλο με τα Ίμια το αποκάλυψαν τα μπλογκς, τα προδοτικά Μ.Μ.Ε το έκαναν γαργάρα το απαράδεκτο κείμενο του βιβλίου της ιστορίας!!Εγκύκλιο σε όλα τα γυμνάσια της χώρας αποστέλλει η υπουργός Παιδείας κυρία Αννα Διαμαντοπούλου (φωτογραφία) για το βιβλίο της Ιστορίας που διδάσκονται οι μαθητές της Γ΄ Γυμνασίου.

Σε ανακοίνωσή της η κυρία Διαμαντοπούλου αναφέρει ότι το βιβλίο της Ιστορίας της Γ΄ Γυμνασίου εκδόθηκε το 2007 και η ίδια τον Οκτώβριο του 2009 ενέκρινε τις αλλαγές που έπρεπε να γίνουν από το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο.Οπως επισημαίνει, ανάμεσα στις διορθώσεις περιλαμβάνονται και οι αναφορές που υπάρχουν στη σελίδα 163 για τη βραχονησίδα Ιμια και την εμπλοκή της Ελλάδας με την Τουρκία. Η επισήμανση «με αφορμή τη διεκδίκηση της βραχονησίδας Ιμια» αλλάζει και γίνεται «με αφορμή τη διεκδίκηση από την Τουρκία της βραχονησίδας Ιμια». Οι διορθώσεις θα συμπεριληφθούν στη νέα έκδοση του βιβλίου που θα γίνει τον Ιανουάριο του 2011.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artid=345465&dt=27/07/2010#ixzz0urzVB3Ag

Εγκύκλιο σε όλα τα γυμνάσια της χώρας αποστέλλει η υπουργός Παιδείας κυρία Αννα Διαμαντοπούλου (φωτογραφία) για το βιβλίο της Ιστορίας που διδάσκονται οι μαθητές της Γ΄ Γυμνασίου.

Σε ανακοίνωσή της η κυρία Διαμαντοπούλου αναφέρει ότι το βιβλίο της Ιστορίας της Γ΄ Γυμνασίου εκδόθηκε το 2007 και η ίδια τον Οκτώβριο του 2009 ενέκρινε τις αλλαγές που έπρεπε να γίνουν από το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο.

Οπως επισημαίνει, ανάμεσα στις διορθώσεις περιλαμβάνονται και οι αναφορές που υπάρχουν στη σελίδα 163 για τη βραχονησίδα Ιμια και την εμπλοκή της Ελλάδας με την Τουρκία. Η επισήμανση «με αφορμή τη διεκδίκηση της βραχονησίδας Ιμια» αλλάζει και γίνεται «με αφορμή τη διεκδίκηση από την Τουρκία της βραχονησίδας Ιμια». Οι διορθώσεις θα συμπεριληφθούν στη νέα έκδοση του βιβλίου που θα γίνει τον Ιανουάριο του 2011.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artid=345465&dt=27/07/2010#ixzz0urzVB3Ag

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου