ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Κυριακή, 4 Ιουλίου 2010

Αδέσμευτος Λόγος : Ο δεκάλογος του καλού κομματόσκυλου - Ξεφτέλληνα

Διαφωνώ! Διαφωνώ σε όλα! Λέω να κάνω και εγώ μια απεργία. Δεν κατάλαβα, πιο μάγκες είναι αυτοί στην ΕΘΕΛ; Πιο μάγκες είναι οι γιατροί; Πιο μάγκες είναι αυτοί του ΠΑΜΕ δηλαδή; Έλα ΠΑΜΕ, μπορείς και εσύ! Κάνε μια απεργία τώρα... Πως τι είπατε; Δεν ανήκω σε κάστα; Δεν ανήκω σε συντεχνία; Πως; Στην Ελλάδα μόνο οι οργανωμένοι πάνε μπροστά; Α! Μάλιστα! Και τι πρέπει να κάνω γι' αυτό εγώ κύριε; Να οργανωθώ! Σωστά, θα οργανωθώ! Πως όμως;

1.) Να αρχίσω να τρέχω σαν καλό κομματόσκυλο, πάνω κάτω, δεξιά, αριστερά, μέσα, έξω!

2.) Να φυλάω το χέρι του σωτήρα βουλευτή και να κάνω αγώνα για την προεκλογική του εκστρατεία κουνώντας τις μεγάλες σημαίες

3.) Να καπηλευτώ την ιδιότητα μου και να οργανωθώ μέσα απο φορείς για προσωπικό συμφέρον.

4.) Να διαδηλώνω για ΜΑΖΙΚΟΥΣ ΛΑΪΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ και τον ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΑΣ ενάντια στον ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ, και την ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ, να φωνάζω για το ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΗ βάζοντας στη διαπασών Παπακωνσταντίνου και το "1η Μάιου" δίνοντας έτσι μια τραγική σκηνοθετική πινελιά "καθημερινής απογευματινής ρομαντζερί" σε κάποιο ιδιωτικό μεγαλοκάναλο

5.) Να διαφωνώ σε όλα. Ακόμη και σε αυτά που συμφωνώ, να διαφωνώ, ώστε λέγε λέγε, να μου ρίχνουνε κανένα κοκαλάκι και εμένα, σαν καλό σκυλάκι που γαυγίζει.

6.) Να αποποιούμαι κάθε ευθύνη μετακυλώντας την στους άλλους...στο σύστημα, μέχρι και στον Χατζηπετρή (από το γνωστό τραγουδάκι: "Θα πει πως φταίμε κι εμείς, φταίτε κι εσείς, ναι, φταίνε κι οι άλλοι..., φταίμε και εμείς, φταίτε και εσείς, ναι, φταίει και ο Χατζηπετρής"

7.) Να λαδώνω και να συναλλάσσομαι με νόμιμο τρόπο, κάτι το οποίο θα με κάνει να ριζώνω όλο και περισσότερο στο σύστημα.

8.) Να χρησιμοποιώ σλόγκαν τύπου από "ΕΟΚ ΚΑΙ ΝΑΤΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ" έως "Ή ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ Ή ΒΟΥΛΙΆΖΟΥΜΕ"

9.) Να καπηλεύομαι το Πολυτεχνείο δείχνοντας τις αριστερές μου, και καλά, καταβολές για να έχω λαϊκό έρεισμα "ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ, ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ, ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΜΟΧΘΟΥ"

10.) Γενικά να κάνω σαματά, να προκαλώ, να είμαι φαφλατάς και θρασύς, μέχρι να με βαρεθούνε και να μου δώσουνε κάτι και εμένα, μια θεσούλα, καμιά επιτροπή, καμιά πλασματική υπερωρία, να έχω το κάτιτις μου βρε αδερφέ "ΔΩΣΤΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΕ ΚΥΡΙΕ ΕΧΩ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ...ΠΑΡΤΕ ΚΥΡΙΕ ΛΑΧΕΙΑ"

1 σχόλιο: