ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Τετάρτη, 21 Ιουλίου 2010

ΣΤΟΧΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΑΛΛΑ Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΜΠΛΟΓΚΣ.

ΣΤΟΧΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΑΛΛΑ Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΜΠΛΟΓΚΣ.

Σοκάρει το διαδικτυακό μήνυμα προς τον Σ.Γκιόλια! (βίντεο)

Την ώρα που φίλοι και συγγενείς ετοιμάζονταν να πουν το τελευταίο αντίο στον Σωκράτη Γκιόλια, ανάρτηση στην ιστοσελίδα Indymedia προκαλεί σοκ.
Στις 15:20 το μεσημέρι της Τρίτης, σχεδόν μια ώρα πριν ο Σωκράτης Γκιόλιας οδηγηθεί στην τελευταία του κατοικία, ένα κείμενο στο Indymedia, όπου κατά καιρούς έχουν φιλοξενηθεί προκηρύξεις της Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς, επιβεβαιώνει τον διαδικτυακό "πόλεμο" που είχε ανοίξει ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Το κείμενο αναφέρει:

"Στην έκρηξη βόμβας στα χέρια του μικρού Αφγανού είχες βγάλει σε ελάχιστο χρόνο τα συμπεράσματά σου και καταδίκασες τη Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς, τους αποκαλούσες ψευτοεπαναστάτες, άνανδρους, δολοφόνους. Όταν συνελήφθησαν τα μέλη του Επαναστατικού Αγώνα πανηγύριζες και μιλούσες με απαξιωτικά λόγια για αυτούς. Σχολίαζες την εμφάνιση μιας εγκύου γυναίκας και τη χλεύαζες από το πρωί μέχρι το βράδυ... Σχολίαζες πρόσωπα και την εμφάνιση και των άλλων μελών, ενώ είχανε πρηστεί από τη βία και τα χτυπήματα των αστυνομικών. Στους νεκρούς της Μαρφίν καταδίκασες όλο τον αντεξουσιαστικό χώρο και πάλι χωρίς στοιχεία".
Αίσθηση επίσης προκαλεί το γεγονός ότι ο server του Indymedia φιλοξενείται στο Πολυτεχνείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου