ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Τετάρτη, 21 Ιουλίου 2010

ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ & ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΝΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ - ΤΩΡΑ ΝΕΜΕΣΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΘΝΟΚΤΟΝΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ & ΤΙΣ ΕΘΝΟΚΤΟΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΝΕΣ

Το μεταπολιτευτικό κράτος των δικαστών & των δικαστίνων:


Από την μεταπολίτευση, το 1975, εγκαταστάθηκε στην χώρα το κράτος των δικαστών & των δικαστίνων. Δεν κυβερνήθηκε αυτός ο τόπος μόνο από τους διεφθαρμένους πολιτικούς, όπως πιστεύουν οι πολλοί αλλά, από τους ακόμα πιο διεφθαρμένους δικαστικούς.

Οι δικαστές & οι δικαστίνες ανέλαβαν να εφαρμόσουν στην πράξη το μασονικό σύνταγμα και τις εθνοκτόνες θεωρίες του με στόχο την εθνική αποδόμηση για να προσφέρουν αυτήν την χώρα βορά στον ξένο δυνάστη.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΝΔΡΩΝ - [ΠA.ΣY.Α.]


Πρώτος στόχος των δικαστών & των δικαστίνων ήταν η οικονομία, ειδικά η παραγωγική της βάση, βιομηχανία, γεωργία - κτηνοτροφία και βιοτεχνία. Αυτό το πέτυχαν με τα «πανωτόκια» των τραπεζών. Δανειζόσουν 1.000.000 δρχ. επέστρεφες 37.000.000 και χρώσταγες άλλα….38.000.000 !! Το παράδειγμα είναι πραγματικό και υπαρκτό και εν έτη 2010 βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη! Η συγκεκριμένη υπόθεση που ξεκίνησε το 1984 και αφορούσε βιοτεχνικό δάνειο 1.000.000 δρχ. εκκρεμεί ακόμη ενώπιον των δικαστηρίων με εκατέρωθεν μηνύσεις και αγωγές! Η τράπεζα φταίει; Μα φυσικά όχι μόνο. Η τράπεζα είναι ένας ιδιώτης και ως γνωστόν κάθε ιδιώτης έχει το «δικαίωμα» να εγείρει όποια παράλογη απαίτηση θέλει. Ο δικαστής φταίει που δέχεται την παράλογη απαίτηση, την επικυρώνει και αυτή εκτελείται! Μήπως φταίνε οι διεφθαρμένοι πολιτικοί; Όχι μόνο. Αυτοί απλοί κλέφτες είναι. Έως και διαπλεκόμενοι.
 
Ποτέ σε αυτήν την χώρα δεν ψηφίστηκε κανένας νόμος από τους διεφθαρμένους βουλευτές που να επέτρεπε την τοκογλυφία των τραπεζών. Αυτή είναι η αλήθεια.

ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ & ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΝΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ - ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ - ΓΕΩΡΓΙΑ.

ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ & ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΝΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΕΣ.

ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ & ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΝΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ - ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ - ΠΑΤΡΟΤΗΤΑ.

Ομοίως, ποτέ δεν ψηφίστηκε η υπήρξε νόμος που να αποδίδει την επιμέλεια των παιδιών στην μητέρα και μόνον μετά από διαζύγιο. Ούτε σήμερα, ούτε κατά το παρελθόν, ποτέ. Διαβάστε τον αστικό κώδικα, οικογενειακό δίκαιο και πως προστατεύεται το άρθρο 4 του συντάγματος στα νόμιμα εντός γάμου τέκνα. Όμως, σχεδόν ποτέ κανένας πατέρας δεν πήρε την επιμέλεια των παιδιών του! Για τα εκτός γάμου τέκνα υπάρχει τερατώδες πρόβλημα αφού για τους δικαστές & για τις δικαστίνες ο πατέρας θεωρείται ανύπαρκτος!!!

Ο αστικός κώδικας περιέχει 100 περίπου άρθρα περί πλειστηριασμών και περί ακυρότητας αυτών όταν δεν πληρούνται οι συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Ποτέ και για κανέναν λόγο πλειστηριασμός ακινήτου δεν ακυρώθηκε!

Οι λίγες εξαιρέσεις, της τάξεως του 0,5 % για τις ανωτέρω περιπτώσεις, είναι αυτές που επιβεβαιώνουν τον κανόνα.

Βασικές αρχές - νόμοι του εφαρμοζόμενου μασονικού συντάγματος από τους ενόχους εσχάτης προδοσίας δικαστές & δικαστίνες:

1. Η τράπεζα έχει πάντα δίκιο. Με το που εγείρει την παράνομη απαίτησή της, ο/η δικαστής απλά την επικυρώνει. Ακολούθως η τράπεζα «ΕΚΤΕΛΕΙ» στην κυριολεξία.

2. Ποτέ πατέρας δεν θα πάρει την επιμέλεια των παιδιών του. Ότι εγκληματίας και αν είναι η μάνα, αυτή έχει εκ τεκμηρίου το δικαίωμα της αποκλειστικής καταστροφής των παιδιών της!

3. Ποτέ δεν θα ακυρωθεί πλειστηριασμός ακινήτου που διεξήχθη. Για…λόγους δημοσίας τάξεως περιουσία που αρπάχτηκε δεν επιστρέφεται που τον Θεό μπάρμπα να’ χεις!

ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ & ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΝΕΣ κατέστρεψαν πρωτίστως την χώρα διότι αυτοί την κυβέρνησαν και όχι η βουλή. ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ & ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΝΕΣ είχαν τον δικό τους νόμο, τον μασονικό νόμο και το μασονικό σύνταγμα και αυτά εφάρμοσαν αντίθετα από τους νόμους που ψήφισε η βουλή. ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ & ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΝΕΣ αποδόμησαν όπως επεξηγήθει παραπάνω την οικονομία, την κοινωνία και με τις παράνομες αποφάσεις τους (παράνομη = αντίθετη με τον ισχύοντα νόμο) διέλυσαν τις οικογένειές μας, άρπαξαν τα παιδιά μας και τις περιουσίες μας. Οι πολιτικοί μας έκλεψαν, μας καταπρόδωσαν και ελέγχονται που άφησαν ασύδοτους τους ΕΘΝΟΚΤΟΝΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ & τις ΕΘΝΟΚΤΟΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΝΕΣ που εκτέλεσαν το έγκλημα.

Άλλες προειλημμένες βάσει του μασονικού συντάγματος δικαστικές αποφάσεις:


4. Όποια επιχείρηση προσφύγει κατά των τεκμηρίων για τις επιχειρήσεις δικαιώνεται.

5. Όποιος ιδιώτης προσφύγει κατά των τεκμηρίων διαβίωσης, η προσφυγή απορρίπτεται.

6. Όποια γυναίκα καταγγείλει βιασμό, ο υποτιθέμενος δράστης καταδικάζεται εκ τεκμηρίου. Ακόμη και αν αποδείξει ότι την υποτιθέμενη μέρα και ώρα ήταν στην Σελήνη ως μέλος του πληρώματος του Απόλλωνα 1115, ο δικαστής θα πει ότι την βίασε…τηλεπαθητικά !

Από ‘κει και πέρα απλά η προειλημμένη απόφαση προσαρμόζεται στα συγκεκριμένα περιστατικά και ονόματα των διαδίκων.

Τέλος, κατά το μασονικό - δικαστικό σύνταγμα, υπάρχουν τα «μαύρα» και τα «άσπρα» πρόβατα. Αν οι δικαστές & οι δικαστίνες μέσω των δεκάδων μυστικών υπηρεσιών τους  σε έχουν κατατάξει ως «μαύρο πρόβατο», τότε ότι και να λες, για τον δικαστή ή την δικαστίνα είσαι ένοχος. Αν είσαι όμως «άσπρο πρόβατο», τότε ότι και να έχεις κάνει, για τον δικαστή ή την δικαστίνα είσαι εκ τεκμηρίου αθώος.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η μεγαλύτερη μυστική υπηρεσία συγκροτείται αυτή στην στιγμή στην Ελλάδα εντός του δικαστικού σώματος η οποία είναι και η πιο εγκληματική παρακρατική δομημένη οργάνωση που υπάρχει και δρά στην χώρα μας, ενώ η ΚΥΠ/ΕΥΠ ΩΧΡΙΑ μπρός στο μέγεθος και στο βάθος της ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΜΥΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ την οποία δεν μπορεί ούτε καν να αγγίξει.

Οι δικαστές & οι δικαστίνες λοιπόν είναι υπεύθυνοι κατά τα 2/3 για την εθνική καταστροφή. Αν ήσαν τίμιοι και όχι ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΙ ας είχαν ασκήσει έστω και μία αυτεπάγγελτη ποινική δίωξη κατά των κλεφτοϋπουργών και κλεφτοπρωθυπουργών του χρηματιστηρίου όταν βοούσε όλος ο τόπος για την μεγάλη ΛΗΣΤΕΙΑ και όλα τα ΜΜΕ, ας έστελναν την δίωξη στην βουλή και αν τολμούσαν ας την απέρριπταν οι πολιτικοί αυτοαθωονόμενοι. Όμως δεν το έκαναν για αυτονόητους μασονικούς λόγους. Τώρα, οι δικαστές ως ΚΥΡΙΟΙ υπεύθυνοι της ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ και ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗΣ ας υποστούν τις συνέπειες των πράξεών τους κάτω από το ίδιο δέντρο με τους πολιτικούς.

Ο. Ε. Δ. (Όπερ Έδει Δείξαι).

Τώρα ΝΕΜΕΣΙΣ για όλους και πρώτα για τους ΕΘΝΟΚΤΟΝΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ & τις ΕΘΝΟΚΤΟΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΝΕΣ.

Α.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου