ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Τρίτη, 27 Ιουλίου 2010

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΣ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΜΗΘΕΙΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΑΦΟΥ ΓΙΝΕΙ Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΟΥΝ, ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΟΜΩΣ, ΜΕΤΑ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΚΟΠΑΔΙ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΟ ΜΑΝΤΡΙ

ΟΤΑΝ Ο ΕΠΩΝΥΜΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΧΩΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑ.ΣΥ.Α. http://www.pa-sy-a.gr  ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΑΠΕΙΛΗΘΗΚΕ ΕΠΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΣΥΝΕΧΩΣ (30-07-2008 / 31-07-2008 / 01-08-2008 / 02-08-2008) Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΕ ΜΕ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΗΤΑΝ Ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΤΟΥ BLOGER "ΑΝΤΙ ΜΕΤΑΤΡΟΝ".

ΟΤΑΝ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑ.ΣΥ.Α.
ΟΤΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΟΛΟΙ ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΕΚΤΟΣ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΟΝ “ΑΝΤΙ ΜΕΤΑΤΡΟΝ”, ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ E-MAILS ΚΙΝΔΥΝΟΥ Ο ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΣΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ.

ΟΤΑΝ Ο ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΜΕΙΝΕ ΧΩΡΙΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΕ ΤΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΤΕΣ ΜΕ E-MAIL ΟΠΟΥ ΕΚΡΙΝΕ ΣΩΣΤΟ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΒΡΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ.

ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΔΑΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ “ΑΝΤΙ ΜΕΤΑΤΡΟΝ” ΚΑΙ «ΕΜΑΘΑΝ» (ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΠΟΥ;) ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΕΙΣ ΕΒΑΛΑΝ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΞΩΔΙΚΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΨΕΥΔΩΝ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΕΙ (!!!) ΑΠΕΙΛΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΜΕ ΔΙΑΡΚΕΣ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ “ΑΝΤΙ ΜΕΤΑΤΡΟΝ”.

ΟΤΑΝ Ο ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΝΑΣ ΜΠΑΤΣΟΣ (ΤΟΝΙΖΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΜΠΑΤΣΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ) ΖΗΤΗΣΕ ΤΗΝ ΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ ΜΕ ΠΡΟΘΕΣΗ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΤΟΥ (!!!).

ΟΤΑΝ ΦΕΤΟΣ ΠΑΡΕΝΕΒΗΣΑΝ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΙ ΛΟΓΟΚΡΙΤΕΣ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ “ΑΝΤΙ ΜΕΤΑΤΡΟΝ”  ΛΟΓΟΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ 5 ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΕ ΠΑΡ’ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΕΜΙΤΟ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ

ΟΤΑΝ ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΑΘΕΜΙΤΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ “ΑΝΤΙ ΜΕΤΑΤΡΟΝ” ΕΝΩ ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ.

ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ.

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΣ.

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΜΗΘΕΙΣ.

ΔΗΛΑΔΗ ΑΦΟΥ ΓΙΝΕΙ Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΟΥΝ, ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΟΜΩΣ.

ΜΕΤΑ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΚΟΠΑΔΙ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΟ ΜΑΝΤΡΙ.

Υ.Γ.
ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΣΩΜΑ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΝΑ ΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΟΤΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ.


ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου