ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Δευτέρα, 19 Ιουλίου 2010

Τουρκία: Ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου του τουρκικού στρατού , έστειλε μήνυμα για την επέτειο της τουρκικής "ειρηνευτικής επιχείρησης" στην Κύπρο.


 

Αμετανόητοι οι Τούρκοι συνεχίζουν να δηλώνουν...μπαρούφες!
Εμείς έχουμε να του πούμε: Ας πάει να δει τον... Ονούρ...

Οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις θα συνεχίσουν να αποτελούν την «πιο ισχυρή ασφάλεια και εγγύηση του τουρκοκυπριακού λαού»...
διαβεβαιώνει ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων Ιλκέρ Μπασμπούγ σε μήνυμα του στον ηγέτη των Τουρκοκυπρίων Ντερβίς Έρογλου με αφορμή την επέτειο της εισβολής στις 20 Ιουλίου 1974.Ο στρατηγός Μπασμπούγ, σύμφωνα με τις τουρκοκυπριακές εφημερίδες, υποστηρίζει ακόμα πως ο τουρκοκυπριακός «λαός» εδώ και 36 χρόνια «ζει ασφαλής και ήρεμος» και ότι είναι ο «λαός», που επιθυμεί την...

επίτευξη λύσης του Κυπριακού.
Την ασφάλεια αυτή του την παρέχει ο τουρκικός στρατός σύμφωνα με διεθνείς συμφωνίες και το «σύνταγμα» της «Τουρκικής Δημοκρατίας Βορείου Κύπρου», υποστήριξε ακόμη ο κ. Μπασμπούγ.

Στο μεταξύ, άρχισαν να καταφθάνουν στα κατεχόμενα οι αντιπροσωπείες από την Τουρκία και το εξωτερικό για τις εκδηλώσεις της επετείου της εισβολής.
Ο κ. Ερογλου δέχτηκε την αντιπροσωπεία της Τουρκικής Εθνοσυνέλευσης και Τούρκους που συμμετείχαν στην εισβολή. Σε ομιλία του υποστήριξε πως, «αν δεν σημειώνονταν το πραξικόπημα της ελληνικής χούντας, δεν θα γινόταν η εισβολή»και δικαιολόγησε την απόβαση των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων ισχυριζόμενος ότι αυτή έγινε σύμφωνα με τα εγγυητικά δικαιώματα της Τουρκίας.
Epirus-Ellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου