ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Πέμπτη, 15 Ιουλίου 2010

ΝΕΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ 48,8εκ. ΕΥΡΩ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕ!!!

Φαίνεται τελικά πως λεφτά όντως υπάρχουν. Aπλά ...; μόνο για τους λίγους και καλούς. Η κυβέρνηση σε μια απόφαση-πρόκληση δημοσίευσε χθες στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως τροποποίηση στην μείωση της κρατικής επιχορήγησης των κομμάτων -στην οποία είχε προχωρήσει πριν από μήνες- επιβαρύνοντας τα κρατικά ταμεία με επιπλέον 11,5 εκατομμύρια ευρώ!

Τη στιγμή που η κυβέρνηση διακηρύσσει περικοπές και περιφέρει το μότο «αλλάζουμε ή βουλιάζουμε», φαίνεται πως βάρος στον κρατικό κορβανά αποτελούν μονάχα οι συντάξεις και οι χαμηλόμισθοι καθώς κατά τ' άλλα οι ίδιοι που αποφάσισαν πως πρέπει να περικόψουν όλους τους μισθούς του δημοσίου, έκριναν ότι στο κρατικό ταμείο περισσεύουν 11,5 εκατομμύρια ευρώ για μοίρασμα στα κόμματα της Βουλής!

Έτσι, η κυβέρνηση με απόφαση της Υφυπουργού Εσωτερικών κ. Θεοδώρας Τζάκρη και του Υφυπουργού Εξωτερικών κ. Φίλιππου Σαχινίδη, η οποία δημοσιεύτηκε χθες στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, ανακαλεί την απόφαση της για μείωση στην επιχορήγηση τοων κομμάτων που είχε αποφασιστεί το Μάιο και δημοσιεύτηκε επίσης σε φύλλο της «Εφημερίδας της Κυβερνήσεως».

Με τη νέα λοιπόν απόφαση τα 37,2 εκατομμύρια που θα εισέπρατταν τα κόμματα της Βουλής μετατρέπονται σε 48,8 εκ., δηλαδή 11,5 εκατομμύρια ευρώ περισσότερα! 

Μεγάλοι «κερδισμένοι» της νέας τροποποίησης το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ που θα λάβουν αντίστοιχα 4,2 και 4,5 εκατομμύρια ευρώ περισσότερα. Ακολουθεί στη λίστα το ΚΚΕ με 1,2 εκ. ευρώ, ο ΣΥΡΙΖΑ με 900.000 και το ΛΑΟΣ με 700.000 ευρώ. Παραπονούμενοι δεν έμειναν ούτε οι Οικολόγοι Πράσινοι οι οποίοι ωστόσο θα λάβουν μόλις 35.000 ευρώ.

Αρχικά το ποσό που θα μοιραζόντουσαν τα κόμματα της Βουλής ανερχόταν στα 58 εκ. ευρώ. Με απόφαση πρώτα του Υπουργού Οικονομικών για περικοπή του 10% και εν συνεχεία της κυβέρνησης για περαιτέρω μείωση της κρατικής επιχορήγησης, το συνολικό ποσό έφθασε στα 37.000.000 ευρώ στο πλαίσιο της μείωσης των κρατικών δαπανών. 

Όπως φαίνεται, όμως, το ξανασκέφτηκαν και είδαν ότι αρκούν και περισσεύουν οι αιματηρές θυσίες του ελληνικού λαού οπότε είπαν να μην περικόψουν ιδιαίτερα από τα «δικά» τους έσοδα.
http://apollonios.pblogs.gr/ 

2 σχόλια:

  1. και στους πατεράδες μας έκοψαν τις συντάξεις,τι περιμένουμε για να τους κρεμάσουμε στο σύνταγμα τους εφιάλτες των ονείρων μας.ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 1η παρατήρηση:Καλά ο σύριζα είναι πιο μάγκας απο το λαός και παίρνει περισσότερα?
    2η " : Ρε κορόιδα να μη τους ξαναψηφίσει κανείς !

    ΑπάντησηΔιαγραφή