ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Παρασκευή, 16 Ιουλίου 2010

ΝΕΟ ΣΟΚ!!!! ΠΑ--ΤΕΡΑΣ ΒΙΑΖΕ ΤΙΣ ΔΥΟ ΚΟΡΕΣ ΓΙΑ 11 ΧΡΟΝΙΑ!!!Πα-τέρας βίαζε τις δύο του κόρες για σειρά ετών χωρίς να έχει αντιληφτεί οτιδήποτε κάποιο μέλος της οικογένειας. 
Πάνω από τρεις ώρες χρειάστηκε ο πρόεδρος του Μόνιμου Κακουργιοδικείου στη Λάρνακα, για να αναγνώσει την 200σελιδη απόφαση, η οποία ... 
έκρινε ένοχο τον 47χρονο πατέρα από χωριό της επαρχίας Λάρνακας για την πρωτοφανή υπόθεση αιμομιξίας και βιασμού των δύο θυγατέρων του. 
Σύμφωνα με την ενοχοποιητική απόφαση του Κακουργιοδικείου, ο 47χρονος για περίπου 11 συνεχή χρόνια βίαζε επανειλημμένα τις δύο θυγατέρες του, χωρίς να υποψιαστεί οτιδήποτε η σύζυγος ή οποιοδήποτε άλλο μέλος της οικογένειάς του. Ούτε οι αδελφές γνώριζαν, μέχρι που βγήκε η υπόθεση στην επιφάνεια, ότι ο πατέρας τους εκμεταλλευόταν σεξουαλικά και τις δύο. Ο κατηγορούμενος βρέθηκε ένοχος κατόπιν ακροαματικής διαδικασίας, που διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών για προστασία της ταυτότητας των παραπονούμενων, και η οποία έλαβε χώρα τους τελευταίους 9-10 μήνες. Αξίζει να σημειωθεί ότι, κατά την ακροαματική διαδικασία, μόνο μία εκ των θυγατέρων του είχε το κουράγιο να βρεθεί στο εδώλιο του μάρτυρα, πρόσωπο με πρόσωπο με τον πατέρα της, και να καταθέσει εναντίον του, για τα όσα φρικτά και αποτρόπαια είχε ζήσει τα τελευταία χρόνια εξαιτίας των αρρωστημένων και ανώμαλων ορέξεών του. Η πρωτάκουστη αυτή υπόθεση, η οποία προκάλεσε σοκ στο παγκύπριο, καταχωρήθηκε στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας στις 25 Ιουνίου 2009. 
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο της υπόθεσης, τα πιο πάνω αδικήματα διαπράχθηκαν κατά τα έτη 1996 - 2007, τις πλείστες περιπτώσεις στην κατοικία της οικογένειας, όταν η σύζυγος και τα υπόλοιπα μέλη απουσίαζαν από το σπίτι. 
Ο κατηγορούμενος δέχθηκε ψύχραιμα την απόφαση του Κακουργιοδικείου και αποχώρησε ανέκφραστος από την αίθουσα του δικαστηρίου με τη συνοδεία αστυνομικών, χωρίς να πει οτιδήποτε. Στο δικαστήριο δεν υπήρχαν φίλοι ή συγγενείς του. Η υπόθεση ορίστηκε για την ερχόμενη Τετάρτη, 21 Ιουλίου, στις 9 π.μ., οπόταν το Κακουργιοδικείο θα επιβάλει ποινή στον 47χρονο. Πάντως, οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει επισύρουν πολυετείς ποινές φυλάκισης. Μέχρι τότε, ο κατηγορούμενος θα παραμείνει υπό κράτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου