ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Σάββατο, 19 Ιουνίου 2010

Οταν παύσουμε να σκεπτόμαστε, προσκυνούμε, ζούμε, συμπεριφερόμαστε ΕΒΡΑΪΚΆ, τότε και μόνο τότε θα αναβαπτισθουμε Ελληνικά.

Η επιτυχία των Εβραίων, όπως υποστηρίζει ο διάσημος ἀντισιωνιστης επιχειρηματίας Χένρι Φορτ στο βιβλίο του(Ο Διεθνής Εβραίος), δεν οφείλεται σε μία δημιουργική ευφυΐα, αλλα στην πανουργία και στον δολο.
Η Ελλας είναι τόπος Φωτός, Ἱερος χωρος με ακατάλυτη ισχύ. Πολλές φορες κατα την ιστορική της διαδρομή τεθηκε σε κινδυνο, αλλα πάντοτε στε έσχατο σκαλοπάτι του ξεπεσμού, μια μειοψηφία Ηρώων και Μαρτύρων του Έθνους, ύψωνε το Λάβαρο του Ἀγώνα, διασώζοντας τον Ελληνισμο απο βέβαιη καταστροφή.

Ας συνειδητοποιήσουμε λοιπόν οτι (Ἡ Ελλὰς ποτε δεν πεθαίνει). Ο Ελληνισμός υπερέχει απο τον εβραϊσμό και κάθε άλλο λαό, φυσικά, πνευματικά και ηθικά. Η εφήμερη οικονομική,υλική παντοδυναμία των Εβραίων, ειναι ἀποτέλεσμα των δικων μας σφαλμάτων, τὰ οποία δημιούργησαν τις κατάλληλες συγκυρίες ωστε οι εβραϊκές μέθοδοι να βρουν πρόσφορο εδαφος.
Οταν παύσουμε νὰ υιοθετούμε σε κάθε εκφανση της ζωης μας την εβραικη αντίληψη της ακρατης ἐκμεταλλεύσεως και του ἀτομικου ωφελισμου, οταν απαλλαγουμε απο τη νοοτροπία που θέλει τον άνθρωπο υπόδουλο της ύλης, οταν σπάσουμε τα δεσμὰ πού μας ἐπιβάλλει ἡ ἀποδοχὴ ιουδαιογενων ιδεολογιών και θρησκευτικών μεσσιανικών δογμάτων. Όταν τέλος απαλλαγούμε απο τα εθνοκτονα κόμματα που διαδραματίζουν ρόλο τοποτηρητή της ἐβραιόδουλης ξενοκρατίας, οταν στραφούμε και πάλι στις προαιώνιες Ελληνικές Παραδόσεις, οταν με λίγα λόγια σκοτώσουμε τον φθονερό εβραιο που ζει μέσα μας και εχει κυριεύσει τη συνείδησή μας, τότε μόνο θα Εξελληνιστούμε.
Όταν παύσουμε να σκεπτόμαστε, προσκυνούμε, ζούμε, συμπεριφερόμαστε ΕΒΡΑΪΚΆ, τότε και μόνο τότε θα αναβαπτιστούμε Ελληνικά.
Εναπόκειται σε ἐμας, στην θέληση μας να αγωνισθούμε για τον Εξελληνισμό αυτου του λαού και αυτού του τόπου, εαν ἐπιθυμουμε να παραμείνει κοιτίδα των Ελληνικών Αξιων.

ΜΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου