ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Τετάρτη, 30 Ιουνίου 2010

ΔΕΚΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΧΡΟΝΙΑ, ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΕΙΚΟΣΙ, ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΘΕΙ ΕΞ ΑΡΧΗΣ Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΗ, ΝΑ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΗΣΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥΣ 40.000 ΠΕΡΙΠΟΥ ΝΕΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ, ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΤΟΝ ΤΥΠΟ, ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΕΤΟΙΜΟΥΣ ΑΠΟ ΠΡΙΝ
Το διεφθαρμένο ξενοκίνητο καθεστώς που στήθηκε διαρκούσης της επαναστάσεως του 1821, δολοφόνησε τον Καποδίστρια και ανδρώθηκε επί αντιβασιλείας του Όθωνα [Όθων (Όττο φον Βίττελσμπαχ – Otto von Wittelsbach) 1815-1867] και διαιωνιζόταν και ανακυκλωνόταν επί 180 χρόνια έφτασε στο τέλος του! Αυτή την φορά το παράκαναν! Δεν τους έφταναν τα όσα έκλεβαν από τους έλληνες, τώρα έκλεψαν και τα ξένα αφεντικά τους. Τα δάνεια που έκλεψαν, τα αφεντικά τους τα έδωσαν και τα θέλουν όλα πίσω. Δώρα δεν κάνουν.

Βέβαια όλοι ξέρουμε ότι τα αφεντικά έκαναν τα στραβά μάτια και δήθεν δεν «έβλεπαν» τις κλεψιές και τα λαμόγια-υπαλλήλους τους, ώστε να έχουν σήμερα το άλλοθι να πάρουν και την «κυλότα» της Ελλάδος προσποιούμενοι τους εξαπατημένους.

Το πιο απεχθές αδίκημα είναι η αχαριστία. Κανείς δεν συγχωρεί τον αχάριστο, πόσο μάλλον οι Αμερικανανοί και οι Ευρωπαίοι ΜΑΦΙΟΖΟΙ-ΕΒΡΑΙΟΙ-ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ-ΑΦΕΝΤΙΚΑ. Τους διόρισαν κυβερνήτες της Ελλάδας με παχυλούς μισθούς, μίζες και απολαβές, τιμές, ταξίδια, δεξιώσεις, χαιρετούρες από τους αστυνομικούς και τους στρατιωτικούς, τσάμπα λιμουζίνες και αυτοί αντί να το εκτιμήσουν... πήγαν και έκλεψαν το ξένο αφεντικό - εργοδότη! Οποία αχαριστία. Τώρα θα πληρώσουν. Κορυδαλλός και άλλα τέτοια συναφή ανεφάνησαν στην γωνία. Ο Αμερικάνος δεν συγχωρεί τον αχάριστο κλέφτη υπάλληλό του. Ούτε ο Γερμανός. Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι την προδοσία πολλοί ηγάπησαν, τον προδότη ΟΥΔΕΙΣ. ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΧΤΟ. Και ας τους άφησαν επίτηδες το ταμείο ανοιχτό. Άντε να τους το πει τώρα το κάθε λαμόγιο.

Αναμορφωτής της κατάστασης ο Τζέφρυ ο προδότης από την Μινεσότα. Θα εφαρμοσθεί το δοκιμασμένο μοντέλο ΙΡΑΚ και ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ. Ήδη το ΔΝΤ ψάχνει για κτίριο στην Αθήνα, περιοχή του ΡΟΥΦ λένε, για να στεγάσει τις υπηρεσίες του με τους 500 υπαλλήλους του - αναμορφωτές σε πρώτη φάση. Θα παραμείνει στην Ελλάδα για 10 έως 20 χρόνια για να στήσει νέες ξενοκίνητες εξ αρχής δομές. Ο Τζέφρυ ο προδότης λέει ότι θα διαθέσει ένα τάγμα του ελληνικού (;) στρατού για να τους προστατεύει από τον λαουτζίκο μη και κατά λάθος εξεγερθεί.

Το προηγούμενο σάπιο καθεστώς που έστησαν πριν 180 χρόνια έφτασε στο τέλος του. Η βρώμα του και η δυσωδία του πλημμύρισε όλον τον πλανήτη. Ανατολή και Δύση. Εναλλακτικά σενάρια ακούγονται δοκιμαστικά και ότι κάτσει. Η «φυλακή» τους περιμένει με «εκτελεστή» το ίδιο το αφεντικό. Φυσικά, επειδή το αίμα νερό δεν γίνεται και όπως και να 'χει πέρασαν μαζί πολλές «ευχάριστες» στιγμές, το αφεντικό ΙΣΩΣ δεν θα τους στείλει στην κρεμάλα. Ποιός ξέρει. Ίσως η φυλακή τους συνετίσει και μετά 10-15 χρόνια που θα βγούν ίσως να ξαναχρησίμευαν σε κάτι... Ισως όμως και να τους φάνε τα ψάρια πριν μπουν φυλακή, ποιός ξέρει...

Τώρα το αφεντικό που τα έχει όλα δικά του («κυλότες» και «βρακιά») ψάχνει για νέους υπαλλήλους οι οποίοι όμως να του είναι τυφλά πιστοί και να εργάζονται σκεπτόμενοι το καλό και μόνον του αφέντη και όχι να τον κλέψουν όπως οι προηγούμενοι.

Οι νέοι υπάλληλοι πρέπει να μην έχουν «μολυνθεί» από τους «κακούς» προηγούμενους που μόνο την πάρτη τους και πως θα κλέψουν τον αφέντη κοίταγαν, να μην έχουν ξανασχοληθεί - μολυνθεί από την πολιτική και να είναι ηθικά «άμεμπτοι». Ο αφέντης δεν σκορπάει τα λεφτά του. Αλλιώς δεν θα 'ταν αφέντης αλλά δούλος όπως οι ψεύδο-έλληνες ραγιάδες.

Δέκα τουλάχιστον χρόνια, ίσως και είκοσι, απαιτούνται για να στηθεί εξ αρχής ο μηχανισμός του αφέντη, να στρατολογήσει δηλαδή τους 40.000 περίπου νέους υπαλλήλους του - η ανεργία που ο κατακτητής προκαλεί σύμμαχός του στην εξεύρεση λακέδων - με τους οποίους θα ελέγξει την δικαιοσύνη, την αστυνομία, τον στρατό, την δημόσια διοίκηση, την πολιτική, τον τύπο, την οικονομία, δηλαδή τα περιβόητα "Νέα τζάκια" του Τζέφρυ από την Μινεσότα του προδότη - πράκτορα της CIA. Κόκκαλης, Μπόμπολας, Λάτσης τέλος. Φυλακή κρεμάλες και ψάρια τους περιμένουν και φτώχεια μαζί με τα συνεταιράκια τους και ομοτράπεζούς τους πολιτικούς. Οι περιουσίες τους δημεύονται για να πάρει πίσω το αφεντικό αυτά που τους δάνεισε και οι αχάριστοι του τα φάγανε.

Ο νέος μηχανισμός που θα στηθεί από τον αφέντη θα είναι απόλυτα ελεγχόμενος, οι «ατασθαλίες», θα τιμωρούνται αυστηρότατα και πάσα ανυπακοή στις εντολές του αφέντη θα τιμωρείται σκληρά. Όχι πια φαινόμενα Σημίτη - Μητσοτάκη. Σεβασμός στα λεφτά του εργοδότη.... Για να παραμείνει αφέντης. Φιλοδοξία των ξένων "προστατών" είναι ο νέος τους μηχανισμός να αντέξει άλλα 200 χρόνια, όπως ο προηγούμενος και γιατί όχι περισσότερο αν είναι σωστά δομημένος;

Α.Μ.

ΣΧΟΛΙΟ [ΠΑ.ΣΥ.Α.]: ΟΠΩΣ ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΠΥΡΑΥΛΟΙ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΣΚΑΦΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΟΥΣ ΟΡΟΦΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΤΙΟΥΝΤΑΙ ΩΣ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΕΤΣΙ ΚΑΙ Ο ΟΡΟΦΟΣ "ΕΛΛΑΣ 1833 - 2010" ΕΛΗΞΕ, ΑΠΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ. 

ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΟΙ ΟΡΟΦΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΠΟΒΛΗΘΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ. ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ Ή ΤΕΚΤΟΝΕΣ ΟΡΟΦΩΝ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΜΑΦΙΟΖΟΙ-ΕΒΡΑΙΟΙ-ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ-ΑΦΕΝΤΙΚΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου