ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Σάββατο, 26 Ιουνίου 2010

Στις 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ανακοίνωσε ότι ΔΕΝ παραλαμβάνει το C4I. Έναν μήνα μετά ... να και μία βόμβα κι ένας ακόμα αθώος...νεκρός. Τυχαίο; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!

Στις 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ βρέθηκε το οπλοστάσιο του ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ...

και μία μόλις μέρα μετά , στις 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ανακοίνωσε ότι ΔΕΝ παραλαμβάνει το C4I.

Έναν μήνα μετά ... να και μία βόμβα κι ένας ακόμα αθώος ...νεκρός. Τυχαίο; Μα... φυσικά!!!
Κάτι συμπτώσεις βρε παιδί μου...
Μόλις εξαρθρώθηκε ο Επαναστατικός Αγώνας και βρέθηκαν οι ρουκέτες , βιάστηκαν από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη να ανακοινώσουν ότι ΔΕΝ παραλαμβάνουν το C4I... καθώς ήταν σίγουροι ότι ΔΕΝ κινδυνεύουν πλέον από τους "αριστερούς", "αυθόρμητους" επαναστάτες με τους λογαριασμούς στη CITIBANK.
Αλλά επειδή τα λεφτά είναι πολλά ... δεν είναι και δύσκολο να βρεις στην Ελλάδα των πεινασμένων μερικούς ακόμα φονιάδες αθώων ανθρώπων με "επαναστατική" προβιά...για να αναλάβουν να πείσουν κάποιον υπουργό να παραλάβει ΑΕΡΑ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟ έναντι δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Τα ΙΔΙΑ ακριβώς συνέβησαν και παλιότερα με τον Βουλγαράκη. Και τότε η ΝΔ είχε ζητήσει την επανεξέταση της σύμβασης του ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ συστήματος ασφαλείας.(βλέπε άρθρο Καθημερινής επάνω)
Πάλι για την παραλαβή του C4I μιλούσαν, πάλι οι Αμερικάνοι ΑΠΕΙΛΟΥΣΑΝ τους Έλληνες πολιτικούς, πάλι ... "αυθόρμητοι" επαναστάτες με λογαριασμούς στη CITIBANK ... έκαναν την "επανάστασή" τους με βομβιστική επίθεση ενάντια στο υπεύθυνο παραλαβής υπουργό Δημόσιας Τάξης.

Δεν πειράζει κύριε Παπανδρέου και κύριε Χρυσοχοϊδη. Ένας ακόμα ασήμαντος "Κορκονέας" στο βωμό της λαμογιάς σας... ο σημερινός νεκρός υπασπιστής σας.
Κρατείστε μυστική την εμπλοκή των Αμερικανών στις αναταραχές της Αθήνας, κρατείστε μυστική την εμπλοκή των Αμερικανών στις παρακολουθήσεις των τηλεφώνων της Ελληνικής κυβέρνησης, κρατείστε μυστική την εμπλοκή των Αμερικανών στα περισσότερα ΔΗΘΕΝ τρομοκρατικά χτυπήματα... κι αυτοί θα σας κρατήσουν στην εξουσία για άλλα 20 χρόνια.
5-10 νεκροί αστυνομικοί πάνω-κάτω δεν κοστίζουν και τίποτα...ειδικά όταν οι κωλοφυλλάδες των Αμερικάνων (ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥ-CIA, ΔΟΛ κλπ) φροντίζουν να τους απαξιώσουν με κάθε ευκαιρία στα μάτια του κοσμάκη και ειδικά των φωνακλάδων της αριστεράς που τους δασκάλεψαν εδώ και χρόνια να θεωρούν τους μπάτσους των 900 ευρώ υπεύθυνους για όλα τα κακά της μοίρας μας.
Οι "τρομοκράτες" δεν αγγίζουν ΠΟΤΕ Λαλιώτηδες, Τσοχατζόπουλους, Λαμπράκηδες, Μητσοτάκηδες, Μπόμπολες, Αλαφούζους κλπ λαμόγια που κατέκλεψαν αυτή τη χώρα αλλά ... μόνον όσους δεν χορεύουν "σωστά" (!) τους αμερικάνικους χορούς των δισεκατομμυρίων μας. ΤΕΛΟΣ

ΠΗΓΗ

1 σχόλιο:

 1. Στην διάλεξη που έδωσε πριν από λίγες μέρες με θέμα "Η Παγκόσμια Κρίση και το Φαινόμενο της Ελλάδας", ο κ. Γεννηματάς (φωτογραφία αριστερά) τόνισε μεταξύ, άλλων ότι η Ελλάδα έχει πτωχεύσει αρκετές φορές από ιδρύσεως της, αλλά κάθε φορά έχει καταφέρει να επανέρθει σαν τον Φοίνικα από τις στάχτες της. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η Εποχή του....

  Ελευθερίου Βενιζέλου αλλά και η περίοδος μετά την Μικρασιατική καταστροφή.
  Σύμφωνα με τον ίδιο, σε αυτό συνέβαλε κατά καιρούς το κλειστού τύπου Βενιζελικό κράτους (κλειστή οικονομία, δασμοί, απόλυτη αφοσίωση στον δημόσιο τομέα, πανίσχυρη τράπεζα της Ελλάδος και υπουργείο οικονομίας), ο επαναπατρισμός κεφαλαίων από τους Έλληνες του εξωτερικού αλλά και μεγάλοι επιχειρηματίες και ευεργέτες, όπως ο Μποδοσάκης.
  Η σημερινή δομή του Ελληνικού κράτους έχει τις ρίζες του στην εποχή της τετραετίας του Ελευθερίου Βενιζέλου, αναφέρει ο κ. Γεννηματάς και εξηγεί: Παρόλο που ο Βενιζέλος ήταν άριστος πολιτικός και διπλωμάτης, δεν έχει ιδέα από οικονομικά, όπως ουδείς Έλληνας πρωθυπουργός από ιδρύσεως του Ελληνικού κράτους!
  Εκτιμά δε, ότι η πτώχευση του 1932 είναι πανομοιότυπη με την σημερινή, διότι η Ελλάδα είχε βιαστεί να προσδεθεί στο δολάριο ενόψει της κατάρρευσης της αγγλικής λίρας. Ωστόσο, παρά την δημοσιονομική πτώχευση του 1932, το 1938 η Ελλάδα ήταν έτοιμη να αναλάβει την ευθύνη πολεμικών αναγκών για την προετοιμασία του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου.

  Ο κ. Γεννηματάς θεωρεί ότι η μεγαλύτερη καταστροφή που έγινε στη σύγχρονη οικονομική ιστορία μας είναι η ανάληψη των Ολυμπιακών Αγώνων που εκτροχίασε την ελληνική οικονομία δημοσιονομικά. Διότι, ενώ μπήκαμε στην ΕΕ χωρίς να πληρούμε τους όρους και θα έπρεπε να τους εκπληρώσουμε μετά την είσοδο μας, εμείς επιδοθήκαμε σε ένα αλόγιστο όργιο σπατάλης για να οργανώσουμε τους πιο πολυτελείς Ολυμπιακούς Αγώνες στην ιστορία.
  Η Ελλάδα πρόσφατα χρεωκόπησε οικονομικά, ενώ πολιτικά έχει πτωχεύσει πριν πολλά χρόνια, εκτιμά ο κ. Γεννηματάς και ελπίζει ότι αυτή η κρίση θα εξαφανίσει από πρόσωπου γης το σημερινό ελληνικό κράτος και τις δομές του. Ωστόσο, υπογραμμίζει ότι δεν μπορεί να υπάρχουν σοβαρές αλλαγές, αν δεν εξαφανιστούν όλοι οι τωρινοί πολιτικοί και τα κόμματα και αν δεν αντικατασταθούν από καινούργια πρόσωπα και ιδέες.
  Ακολουθούν μερικές ερωτήσεις από το Newstime:
  Ε: Τι άποψη έχετε για τους Έλληνες υπουργούς οικονομίας από την ίδρυση του Ελληνικού κράτους;

  Α: Σε σπανιότατες μόνο περιπτώσεις είχαμε εξαιρετικούς ανθρώπους.
  Ε: Έχουμε ή δεν έχουμε πτωχεύσει; Διότι η κυβέρνηση συνέχεια λέει ότι δεν έχουμε πτωχεύσει.
  Α: Η χώρα έχει πτωχεύσει ήδη από τον Μάρτιο και έχουμε και στάση πληρωμών στο εσωτερικό.
  Ε: Ο υπουργός Οικονομικών, κύριος Παπακωνσταντίνου, λέει ότι σε λίγο καιρό θα μπορεί η Ελλάδα να "γυρίσει" στις αγορές, να δανείζεται και πάλι από τις αγορές. Υπάρχει έστω και 1% πιθανότητα να γίνει κάτι τέτοιο;
  Α: Ο κύριος Παπακωνσταντίνου προφανώς μιιλάει για τα έντοκα γραμμάτια του Ελληνικού δημοσίου. Μιλάμε για μόνο 1,5 δις ευρώ και αφορά κυρίως στην εσωτερική αγορά. Θα ήταν επικίνδυνο εάν δεν μιλούσε μόνο για αυτό.
  ΑΥΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΥΧΑΙΟΣ,ΟΥΤΕ ΑΣΧΕΤΟΣ!
  ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ!!!ΕΠΙΣΗΣ,ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟ!

  ΑΝΤΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΤΖΕΦΡΥ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ,ΔΑΝΕΙΣΤΗΚΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ,ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΑΡΑΓΕ;
  ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ...ΣΩΣΕΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ή ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΗΣΥΧΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ,ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΞΕΦΥΓΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ;
  ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΣ...ΤΑ ΕΞΑΠΤΕΡΥΓΑ ΤΟΥ Η ΝΤΟΡΑ ΚΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ;
  ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΑΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ,ΕΝΑΝ ΕΙΔΙΚΟ ΟΠΩΣ Ο ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ;
  ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΕΤΕ,Η ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΟΠΑΡΕΑ ΕΚΤΕΛΟΥΣΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΚΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΔΝΤ!

  ΚΑΙ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΟΙ ΘΡΑΣΥΤΑΤΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΠΩΣ "ΑΝ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΑΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ",ΕΝΩ ΑΥΤΟ ΗΔΗ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ!
  ΣΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΛΙΓΑΚΙ ΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή