ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Σάββατο, 26 Ιουνίου 2010

Απίστευτη κομπίνα με τραπεζικό που έβαλε στην τσέπη 1 εκατ. ευρώ

Απίστευτη κομπίνα είχε στήσει υπάλληλος υποκαταστήματος τράπεζας στην Κοζάνη, έχοντας υπεξαιρέσει σύμφωνα με εκτιμήσεις ποσό που αγγίζει το 1 εκατομμύριο ευρώ. Ο επιτήδειος έπαιρνε δάνεια για λογαριασμό δεκάδων πελατών, οι οποίοι δεν γνώριζαν το παραμικρό, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι το μεγαλύτερο μέρος των υπεξερεθέντων χρημάτων το ξόδευε στα καζίνο, τόσο της ευρύτερης περιοχής, αλλά και της FYROM. Τα θύματα που έπεσαν στις «δαγκάνες» του αδίστακτου κομπιναδόρου είναι συνδημότες του, ενώ κάποια από αυτά ανήκαν στο φιλικό, αλλά και στο συγγενικό περιβάλλον του. Με το κόλπο της απόσπασης της υπογραφής (για άσχετους λόγους) ή της πλαστογραφίας, ο ραδιούργος υπάλληλος φέρεται ότι πήρε δάνεια στο όνομα των ανυποψίαστων ανθρώπων που κυμαίνονται για τον καθένα από 30.000 έως 150.000 ευρώ, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι σε μία περίπτωση το ύψος του δανείου άγγιξε ακόμα και τις 300.000 ευρώ.

Ο τραπεζικός υπάλληλος φέρεται να έκανε τις λοβιτούρες του εδώ και χρόνια, ωστόσο άρχισε να αποκαλύπτεται πρόσφατα, όταν άρχισαν να φτάνουν σε κάποιους πελάτες της τράπεζας οι δόσεις του δανείου τους, που ουδέποτε είχαν πάρει. Εκπληκτοι διαμαρτυρήθηκαν στην τράπεζα και έτσι άρχισε να ξετυλίγεται το «κουβάρι» της απίστευτης κομπίνας. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο υπάλληλος ισχυρίστηκε ότι πήρε τα δάνεια για να στηρίξει κάποιο φίλο του που είχε ανάγκη τα χρήματα, καθώς αντιμετωπίζει σοβαρό οικονομικό πρόβλημα. Ο ισχυρισμός αυτός ίσως ενισχύεται και από το γεγονός ότι στο συγκεκριμένο υποκατάστημα της τράπεζας στην Κοζάνη, έχουν περάσει από «κόσκινο» τον τραπεζικό λογαριασμό ενός εργολήπτη δημοσίων έργων, ο οποίος αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα και που διατηρεί φιλικές σχέσεις με τον τραπεζικό υπάλληλο.

Ο διευθυντής του υποκαταστήματος της Κοζάνης παραδέχτηκε την απάτη και δήλωσε ότι το θέμα διερευνάται εξονυχιστικά, ενώ σε λίγες ημέρες αναμένεται να εκδοθεί αναλυτικό πόρισμα. Για τον λόγο αυτό στο συγκεκριμένο υποκατάστημα της Κοζάνης έχουν μεταβεί επιθεωρητές ελέγχου της τράπεζας από την Αθήνα.

1 σχόλιο:

  1. Βάση πληροφοριών πρέπει να ξεπερνάνε τα 2 εκ. που υπεξαίρεσε ο υπάλληλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή